Over ZBA

Onze missie is om zoveel mogelijk functionaliteit te bieden tegen een minder dan marktconforme prijs. Dit doen we door ontwikkeling van functionaliteit conform de standaarden, maar we kijken ook vooral naar het proces waaraan de app ondersteunend moet zijn. Wij ontwikkelen wat de zorgaanbieder minimaal nodig heeft om te kunnen voldoen aan de eisen in de zorgprocessen. Met onze modulaire opzet zorgen we er voor dat meerdere soorten zorgaanbieders hier gebruik van kunnen maken.

De ZorgberichtenApp is een platform wat bedoeld is voor zorgaanbieders die een betaalbare oplossing willen voor het registreren en het declareren van WMO/JW zorg. Het doel is om dit platform verder te ontwikkelen voor zorgaanbieders, maar vooral ook in samenspraak met zorgaanbieders.

Medio 2019 wordt het mogelijk om ook ZvW en WLz via de ZorgberichtenApp te registreren en te declareren. Daarnaast lopen de ontwikkelingen voor het Elektronisch Cliënten Dossier wat gekoppeld kan worden. Maar we kunnen ook altijd koppelen aan een bestaand ECD/EPD.

Bij alles wat wij ontwikkelen wordt ook nadrukkelijk gekeken naar de komende wijzigingen in de processen op protocollen, beleid en andere zaken die invloed hebben op de processen en software. We zullen dan ook op deze site op de nieuwspagina meldingen en nieuws zetten over de komende wijzigingen op genoemde items.

Heeft u vragen? Bel of mail ons dan. U vindt onze contactgegevens onder aan iedere pagina.